[slicer-users] installation of slicer3-build on windows

Madan Rao rao.lms at gmail.com
Wed Mar 10 10:54:55 EST 2010


Hello all,

I re-ran the download and build with python set to OFF. Still the errors
repeated..

Can any body help?

AM Mohan Rao

On Wed, Mar 10, 2010 at 2:42 AM, Madan Rao <rao.lms at gmail.com> wrote:

> Hello,
>
> Thanks.
>
> I understand the Jan update instructions say that python exclusion is done
> automatically.. I will look into it later (as it is 2:40am here now).
>
> I am enclosing couple of files which give an idea on the type of errors.
>
>
> AM Mohan Rao
>
>
> On Tue, Mar 9, 2010 at 10:34 PM, Kathryn Hayes <hayes at bwh.harvard.edu>wrote:
>
>> Hi Mohan,
>>
>> Can you send the compiler errors that you are getting?
>>
>> Thanks,
>>
>> Katie
>>
>> On Tue, 9 Mar 2010, Madan Rao wrote:
>>
>> > Hello all,
>> >
>> > I am having difficulties in installing slicer3-build on cygwin in
>> Windows
>> > Vista system using Visual Studio 8.
>> >
>> > After failing several attempts of downloads and builds (due to CMake
>> > compiler errors) I am wondering:
>> >
>> > (1). whether a random attempt of downloads and builds might be
>> successful
>> > (which seems to be easy one)
>> >
>> > (2). try install Visual Studio 9.
>> >
>> > (3). Switch to Linux.
>> >
>> > Can anyone please advise?
>> >
>> > AM Mohan Rao
>> >
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://massmail.spl.harvard.edu/pipermail/slicer-users/attachments/20100310/1462b733/attachment.html>


More information about the slicer-users mailing list